La Pink se extinde

Postat la 04 iunie 2008 130 afişări

Lantul polonez de accesorii La Pink isi accelereaza ritmul de dezvoltare pe piata locala, urmand sa deschida cinci magazine pana in 2009. Extinderea va creste cifra de afaceri a companiei pana la aproximativ un milion de euro.

"In urmatorii doi ani mai deschidem cinci magazine. Vom fi prezenti cu siguranta la Constanta si Iasi. Pentru restul magazinelor cautam inca spatii de vanzare", precizeaza Kostas Koulis, directorul pe Romania al Star Fashion, care opereaza brandul La Pink. Compania importa de la bijuterii, esarfe, palarii si pana la ceasuri, curele, sandale sau genti din tari ca Grecia (70%), Franta, Spania si Italia.

Retailerul polonez si-a facut intrarea pe piata locala, anul trecut in martie, cand a deschis, pe bulevardul Magheru, primul magazin La Pink (67 mp), in urma unei investitii de 60.000 de euro. Acum, compania detine doua magazine, cea mai recenta investitie fiind, in Baneasa Shopping City.

Odata cu extinderea, Koulis spera ca si cifra de afaceri a companiei sa se tripleze. Intr-un an, vanzarile primului si singurului magazin La Pink (pana in urma cu doua luni) au ajuns la aproape 300.000 de euro.

Comerciantul de accesorii se declara deschis sa priveasca lucrurile si de pe pozitia de francizor. "Suntem interesati de atragerea de parteneri in franciza. Vrem sa deschidem cel putin 15 astfel de magazine pana in 2009, in centre comerciale, dar si stradal", precizeaza Koulis.

Francizele La Pink cer o investitie de circa 70.000 de euro, suma in care intra taxa de franciza de 1.500 de euro, amenajarea spatiului care trebuie sa aiba intre 40 si 60 mp, plus stocul de marfa.

Lantul de magazine La Pink este detinut de compania poloneza Star Fashion, infiintata in 2003, si care numara in total 15 de magazine, dintre care sase in franciza, in Polonia si Romania. Compania a avut o cifra de afaceri de circa doua milioane de euro in 2007.

Printre competitorii La Pink pe piata locala se numara retele de magazine precum Parfois, ITACC, Lollipops, Dada, Sun Glass Hut, Accessorize, Colours & Beauty sau Assortie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
accesorii,
lifestyle,
fashion
/actualitate/afaceri/la-pink-se-extinde-2685435
2685435
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.