Investitiile BERD in Romania vor depasi probabil nivelul convenit pentru 2009-2010

Postat la 09 martie 2010 10 afişări

BERD a investit anul trecut peste 70% din finantarea de un miliard de euro convenita de banca cu Romania, pentru 2009 si 2010, in cadrul acordului semnat cu FMI, UE si alte institutii financiare internationale si estimeaza ca va depasi, foarte probabil, plafonul in acest an.

Am investit anul trecut 721 milioane euro, majoritatea pentru investitorii straini prezenti in Romania, dar si in companii locale. (...) In prezent am realizat circa 70% din nivelul la care ne-am angajat in cadrul acordului semnat de autoritatile locale cu FMI si UE. Vom realiza restul, daca nu chiar mai mult anul acesta. Vom continua sa investim semnificativ in 2010, daca va exista cerere", a declarat, marti, directorul BERD pentru Romania, Claudia Pendred, in cadrul unui seminar organizat de Asociatia Oamenilor de Afaceri Turci in Romania (TIAD).

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
investiti,
BERD,
finantare
/actualitate/afaceri/investitiile-berd-in-romania-vor-depasi-probabil-nivelul-convenit-pentru-2009-2010-5729240
5729240
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.