ING modifica estimarea privind cursul la 12 luni la 4,35 lei/euro

Postat la 07 iunie 2010 54 afişări

ING Bank a modificat estimarile privind evolutia cursului de schimb valutar, anticipand deprecierea monedei nationale la 4,35 lei/euro in urmatoarele 12 luni, fata de prognoza anterioara de 3,9 lei/euro, in principal din cauza situatiei economice si fiscale dificile.

"Principala noastra temere in privinta monedei locale vine din ceea ce se intampla in economia reala. Datele de pana acum arata ca viziunea noastra anterioara, moderat optimista, nu era justificata, si ca situatia fiscala este cu mult mai dificila decat ne asteptam", se arata intr-o analiza ING.

Astfel, perspectiva de crestere economica pentru urmatoarele 12 luni este una slaba, determinata si de masurile de austeritate si de reformele fiscale necesare, care ar putea fi derulate pe parcursul urmatorilor doi-trei ani.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
ING,
curs
/actualitate/afaceri/ing-modifica-estimarea-privind-cursul-la-12-luni-la-4-35-lei-euro-6305573
6305573
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.