In pofida crizei, vanzarile globale ale Roche cresc cu 5% in 2010

Autor: Razvan Muresan Postat la 03 februarie 2011 49 afişări

Concernul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere a vanzarilor globale ale grupului, in anul 2010, cu 5% in moneda locala la 47.5 miliarde franci elvetieni (excluzand Tamiflu).

Cresterea sustinuta a ambelor divizii ale Grupului a compensat scaderea asteptata a vanzarilor de Tamiflu, impactul reformelor din domeniul sanatatii si a masurilor de austeritate.

Severin Schwan, CEO al Roche, a declarat cu privire la rezultatele companiei in anul 2010: "Grupul Roche a inregistrat o crestere solida a vanzarilor, in ciuda unui mediu de business din ce in ce mai provocator. Excluzand Tamiflu, Divizia de Farmaceutice a crescut peste media pietei. Divizia de Diagnostice si-a pastrat trendul initial si a crescut in mod semnificativ peste media pietei. Cele 12 noi entitati moleculare inovatoare aflate in ultimele faze de dezvoltare reprezinta o baza solida pentru succesul viitor al companiei. Sase dintre aceste molecule sunt dezvoltate pentru a raspunde nevoilor unor sub-grupuri specifice de pacienti, in scopul de a promova medicina personalizata in arii terapeutice cheie, cum ar fi cancerul si astmul".

Pentru 2011, se estimeaza ca vanzarile Grupului si ale Diviziei de Farmaceutice (cu exceptia Tamiflu) vor creste cu un procent de o singura cifra in moneda locala, reflectand impactul reformei sistemului de sanatate din SUA si a masurilor de austeritate la nivel european. Este de asteptat ca vanzarile Diviziei de Farmaceutice sa creasca in linie cu piata.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sanatate,
Roche,
vanzari,
farma
/actualitate/afaceri/in-pofida-crizei-vanzarile-globale-ale-roche-cresc-cu-5-in-2010-7947050
7947050
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.