IIruc Service: Cifra de afaceri mai mare cu 45% in 2009

Postat la 23 februarie 2010 62 afişări

IIruc Service, furnizor de servicii informatice, parte a grupului IT austriac Raiffeisen Informatik a anuntat pentru anul 2009 o crestere cu 45% a cifrei de afaceri fata de 2008, la 11,25 milioane de euro, estimarea anterioara a companiei fiind de 10 milioane de euro.

"Multe companii au ales sa eficientizeze costurile interne prin externalizarea serviciilor de IT si service, ceea ce a dus la o crestere pe acest segment pentru IIruc Service", a spus Calin Rangu, CEO Iiruc Service si VP al Raiffeisen Informatik.

"In plus am castigat o serie de noi proiecte in domeniul privat si de stat, precum si un cont important in Ucraina, ceea ce ne-a ajutat sa depasim estimarile financiare initiale si sa crestem veniturile cu circa 45% anul trecut. Pentru 2010 estimam o crestere de 40% a cifrei de afaceri din proiecte in sectorul privat si licitatii de stat", a mai completat acesta, precizand ca printre cele mai importante proiecte realizate anul trecut se numara oferirea de solutii IT integrate pentru noua fabrica Pepsi Americas, Raiffeisen Bank, AVAL Bank Ucraina, Claim Expert , Asirom si Omniasig.

In prezent compania are un numar de 320 de angajati, mai mic cu 30 fata de anul trecut, si areduc costurile cu 65.000 de euro pe luna, prin impunerea unui system de obiective angajatilor si externalizarea departamentului de relatii publice.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
IIruc Service
/actualitate/afaceri/iiruc-service-cifra-de-afaceri-mai-mare-cu-45-in-2009-5601216
5601216
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.