Google si pe TV

Postat la 11 martie 2010 18 afişări

Google testeaza un program de cautare a emisiunilor TV impreuna cu compania Dish Nework, aceasta facand parte din strategia sa de a combina serviciile si continutul Internetului cu conventionalul televizor.

Serviciul, care ruleaza in cutiile set-top pentru televizor, contine software Google si permite utilizatorilor sa caute emisiuni prin serviciul de TV- satelit, precum si videoclipuri de pe site-ul de videosharing Youtube, potrivit WSJ.com. De asemena permite utilizatorilor sa personalizeze o linie de emisiuni.

Prin aceasta incercare Google vrea sa intre pe un camp unde numeroase companii mici si mari au incercat sa patrunda de multi ani, de la Microsoft, Apple, pana la producatorii de televizoare si set-top boxuri, si anume, unirea internetului si a TV-ului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Google,
TV,
internet,
televizor,
Dish Network
/actualitate/afaceri/google-si-pe-tv-5737136
5737136
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.