FMI accepta mentinerea taxelor, cu conditia ca economiile sa ajunga exclusiv la investitii

Postat la 09 mai 2010 10 afişări

Fondul Monetar Internaţional (FMI) a anuntat Guvernul ca board-ul de la Washington este de acord ca deficitul bugetar sa fie limitat prin taierea cheltuielilor cu salariile si pensiile si nu prin majorarea taxelor, dar a conditionat ca economiile rezultate sa fie utilizate exclusiv pentru investitii

In discutia de sambata de la Palatul Victoria, expertii FMI i-au informat pe membrii Guvernului ca au anuntat board-ul de la Washington asupra propunerii Guvernului de a diminua cheltuielile bugetare prin reducerea costurilor cu salariile si pensiile, nu prin majorarea TVA si a cotei unice, iar conducerea Fondului a fost de acord cu aceasta strategie, au relatat pentru MEDIAFAX surse participante la discutile de la Guvern.

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
FMI,
investitii,
imprumut,
taxe,
salarii,
reducere
/actualitate/afaceri/fmi-accepta-mentinerea-taxelor-cu-conditia-ca-economiile-sa-ajunga-exclusiv-la-investitii-6102753
6102753
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.