Executarile silite se inmultesc: pana la 20 de licitatii pe zi, la o banca

Postat la 16 martie 2010 49 afişări

Numarul de licitatii creste rapid, in conditiile in care piata imobiliara este blocata, iar imobilele se vand greu De la a treia licitatie executorul poate accepta cea mai buna oferta, indiferent de cat de mic este pretul oferit Banca poate executa si alte bunuri ale datornicului daca nu isi recupereaza banii doar prin valorificarea garantiilor.

Bancile care publica anunturile cu executari silite pe site-urile proprii au programat pana la jumatatea lui aprilie circa 300 de licitatii, numarul acestora fiind in crestere de la o luna la alta in conditiile in care multe dintre proprietati sunt la a doua sau chiar a treia tentativa de vanzare pentru ca se gasesc foarte greu cumparatori.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
executari silitae,
licitatii
/actualitate/afaceri/executarile-silite-se-inmultesc-pana-la-20-de-licitatii-pe-zi-la-o-banca-5749612
5749612
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.