Eric Schmidt, Google: Zilnic se vand 200.000 de dispozitive care au la baza sistemul de operare Android

Postat la 05 august 2010 14 afişări

Directorul executiv al Google, Eric Schmidt, a spus ieri in cadrul unui conferinte de presa, ca in fiecare zi se vand 200.000 de dispozitive care au la baza sistemul de operare Android.

"De-abia acum incepe sa se vada cat de mult success are sistemul de operare Android", a spus directorul Google , subliniind studiile recente care arata cresterea sistemului de operare pentru telefoanele mobile, potrivit news.cnet.com.

"Acum doua luni de zile se vindeau 100.000 de dispozitive cu Android. Asta arata ca Android nu este doar fenomenal ci incredibil de fenomenal atunci cand vine vorba de rata de crestere a acestuia", a completat acesta.

In ce priveste sistemul de operare pentru calculatoare Chrome OS, seful Google spera ca va inregistra acelasi success si aici, ca in cazul Android." Chrome OS se adreseaza unui public diferit", a precizat Schmidt.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C
/actualitate/afaceri/eric-schmidt-google-zilnic-se-vand-200-000-de-dispozitive-care-au-la-baza-sistemul-de-operare-android-6780614
6780614
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.