Entuziasmul iPhone 4.0 se loveste de scepticismul britanic

Postat la 09 iunie 2010 32 afişări

Steve Jobs a prezentat luni noua generatie a telefonului inteligent iPhone, care include multe aplicatii noi, printre care si promitatoarele teleconferinte, insa problema cu aceste noi inovatii ramane ca si acum cativa ani faptul ca aplicatiile smartphone-urilor nu isi gasesc acoperirea in serviciile oferite de operatorii de telecomunicatii, scrie jurnalistul britanic Rory Cellan-Jones, intr-un blog gazduit de BBC.

Poate ca iPhone ofera o experienta noua, insa in prezent doar in cadrul retelelor wi-fi, pentru ca Apple nu a reusit sa convinga marii operatori de telefonie sa "intre in hora", adica sa ofere suport extins pentru noile aplicatii. Ceea ce ne aduce la adevarata problema: tehnologia telefonelor avanseaza in continuare mult mai rapid decat retelele de comunicatii in care sunt folosite, noteaza Jones.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
telecom,
iPhone,
telefon
/actualitate/afaceri/entuziasmul-iphone-4-0-se-loveste-de-scepticismul-britanic-6335271
6335271
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.