Disney a creat aplicatii pentru iPad

Postat la 02 aprilie 2010 10 afişări

Walt Disney Co. a anuntat ca va oferi aplicatii pentru tableta Apple, iPad. Printre acestea se numara jocuri video, carti interactive si emisinuni televizate.

Disney a lansat aplicatiile cu doua zile inainte ca iPad-ul sa fie pus in vanzare, scrie Yahoonews.com. Disney Publishing Worldwide a creat doua aplicatii originale pentru iPad, numite "Toy Story ", care contin secvente din filmul "Toy Story", si ofera utilizatorilor posibilitatea de a face karaoke, de a inregistra si de a picta pe ecran cu degetul. Aplicatia "Toy Story este gratuita, in timp ce aplicatia "Toy Story 2" costa 8,99 de dolari. De asemenea, "Disney Princess", "Phineas&Ferb", "Winnie the Pooh" si "Toy Story 3" sunt alte aplicatii dezvoltate de Disney pentru iPad-ul Apple.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
Disney,
aplicatii,
iPad,
Apple,
tableta
/actualitate/afaceri/disney-a-creat-aplicatii-pentru-ipad-5801462
5801462
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.