Dezvoltatorii nu pot vinde case nici in viata reala, nici in mediul virtual

Postat la 23 iunie 2010 15 afişări

Proprietarii caselor si apartamentelor scoase la vanzare sunt bucurosi insa ca si-au redus costurile de opt ori fata de cele presupuse de un targ imobiliar clasic.

Primul targ imobiliar din Romania care a avut loc doar pe internet a demonstrat ca vanzarile de case si apartamente sunt la fel de rare in lumea virtuala ca si in cea reala. ImoSfera, eveniment care are loc intre 21 iunie - 27 iunie, reuneste 32 de expozanţi ce prezinta 32 de ansambluri rezidentiale din 8 orase mari ale Romaniei.

Dupa prima zi, desi nu s-au ales decat cu cateva promisiuni din partea catorva vizitatori, participantii se declara, totusi, multumiti. "Am fost contactati de 10 persoane. Suntem mulţumiti. O persoana dintre acestia va merge azi (marti, n.r.) la vizionarea unei case", a declarat pentru Gandul Anca Axente, director de marketing la Arh Ventures, dezvoltatorul complexului Maple Place, din zona Balotesti.

Mai multe amanunte pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
case,
apartamente,
vanzare,
targ,
ImoSfera
/actualitate/afaceri/dezvoltatorii-nu-pot-vinde-case-nici-in-viata-reala-nici-in-mediul-virtual-6440099
6440099
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.