Cutremur la "Adevarul": Corneteanu, Ciocazanu, Cartianu si Mateescu au demisionat

Postat la 01 aprilie 2010 58 afişări

Directorul general Razvan Corneteanu, directorul executiv Hadrian Mateescu si redactorii-sefi Grigore Cartianu si Laurentiu Ciocazanu, alaturi de alte zece persoane din Adevarul Holding, au demisionat din trust, au declarat surse din Adevarul, citate de Mediafax.

"Si-au dat demisia managerii, directorii de publicitate, Ovidiu Nahoi", au precizat sursele.

Potrivit acelorasi surse, Dinu Patriciu i-ar fi reprosat lui Razvan Corneteanu ca in comunicatul de presa remis marti de Adevarul Holding, privind decizia Acces Press de a scoate revista Kamikaze de la comercializare, a aparut numele lui Sorin Rosca Stanescu, "prietenul sau" (al lui Patriciu, n. r.), "desi nu e nici primul, nici ultimul comunicat dat de Adevarul Holding la care sa aiba ceva de comentat Dinu Patriciu".

Cititi mai mult despre demisiile din grupul Adevarul pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/cutremur-la-adevarul-corneteanu-ciocazanu-cartianu-si-mateescu-au-demisionat-5795562
5795562
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.