Cu cat se scumpeste mancarea. Ministrul spune 10%, retailerii isi fac calcule

Postat la 08 octombrie 2010 13 afişări

Majorarile de pret anuntate pana acum de producatori variaza de la 10% la carnea de pui la 50% la lapte. Dupa scumpirea mancarii in iulie-august, datorata majorarii TVA de la 19% la 24%, se anunta un nou val de scumpiri in randul produselor alimentare.

Daca pana acum anunturile privind majorarile de pret erau facute de producatori, de procesatori sau de retelele de magazine, de data aceasta anuntul a fost facut chiar de ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara. "Este posibil sa fie o reajustare de preturi, dar nu acelea de care se vorbeste. Eu am vorbit de 8 spre 10%. Dar, repet, luati-o va rog ca o presupunere la aceasta data. Rezultatul final vi-l dau dupa o analiza concreta", a declarat Tabara.

Detalii pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
alimente,
scumpiri,
carne,
lapte,
paine,
TVA,
preturi
/actualitate/afaceri/cu-cat-se-scumpeste-mancarea-ministrul-spune-10-retailerii-isi-fac-calcule-7456374
7456374
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.