Croitoru: Romania risca "un drum rau", daca a luat bani de la FMI si UE dar nu face restructurari

Postat la 18 aprilie 2010 5 afişări

Romania risca sa intre pe un "drum rau" daca a atras imprumuturile mari de la FMI si UE dar nu face restructurarile convenite, a declarat Lucian Croitoru, consilier al guvernatorului BNR, intrebat despre posibilitatea ca Romania sa devina o noua Grecie.

"Daca vointa politica nu se manifesta, daca nu se fac acele restructurari, suntem pe un drum rau", a afirmat Croitoru, la emisiunea "Dupa 20 de ani" a Pro TV, intrebat daca Romania nu ar putea ajunge in cazul Greciei dupa ce a imprumutat sume mari de la FMI si UE, bani pe care i-a cheltuit pe pensii si salarii. Oficialul BNR a recunoscut ca se stia inca de la inceputul acordului ca banii de la FMI si UE se vor duce in salarii si pensii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
Croitoru,
FMI,
imprumut,
restructurari,
Grecia
/actualitate/afaceri/croitoru-romania-risca-un-drum-rau-daca-a-luat-bani-de-la-fmi-si-ue-dar-nu-face-restructurari-5936733
5936733
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.