Crestere de 16% pentru Generali Asigurari, in primele 9 luni

Postat la 09 noiembrie 2009 24 afişări

Generali Asigurari a inregistrat in primele noua luni ale anului un volum total de prime brute subscrise de 370 de milioane de lei, cu 16% mai mult fata de aceeasI perioada a anului trecut.

O evolutie peste asteptari au avut-o asigurarile generale, care au crescut cu 20%, de la 255 la 306 milioane de lei. Desi asigurarile de viata au inregistrat per ansamblu o usoara scadere (-0,6%), sub-segmentul asigurarilor de viata de grup a obtinut un avans de 21%.

"Evident, exista produse care au fost mai afectate de criza financiara, nevoia de lichiditati si scaderea nivelului de trai, cum este cazul asigurarilor de viata individuale, insa marea provocare pana la sfarsitul anului, precum si pentru 2010, este tocmai cresterea lor, in ciuda regresului nefavorabil", spune Marie Kovarova, directorul general al Generali Asigurari.

Segmentele cu cea mai mare crestere in cadrul asigurarilor generale au fost asigurarile de incendiu in zona industriala si comerciala (+64%), cele de locuinta (+30%) si asigurarile de raspundere civila (+22%). In cadrul asigurarilor de viata, cele de grup au inregistrat o crestere semnificativa de 21%. De asemenea, asigurarile RCA si Carte Verde au inregistrat o crestere remarcabila (+100%).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
asigurari,
Generali asigurari,
crestere,
/actualitate/afaceri/crestere-de-16-pentru-generali-asigurari-in-primele-9-luni-5092199
5092199
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.