Cora continua extinderea in provincie

Postat la 02 martie 2010 46 afişări

Romania Hypermarché, compania care opereaza hipermarketurile Cora, va deschide un nou hipermarket in Drobeta Turnu Severin, intr-un proiect care va fi dezvoltat de IBT ROM Construct SRL.

"Cora Romania vizeaza deschiderea in 2011 a celui de-al treilea hipermarket in provincie. Compania noastra are o strategie extrem de selectiva in ceea ce priveste proiectele in care deschide magazine", a declarat Philippe Lejeune, presedinte Romania Hypermarché.

Al treilea hipermarket Cora ce va fi deschis in provincie, se va intinde pe o suprafata de 8000 de metri patrati, cu o galerie comerciala de aproximativ 4000 de metri patrati; valoarea totala a investitiei programate este estimata la 22 de milioane de euro.

Grupul francez Louis Delhaize, din care face parte Cora este prezent pe piata din Romania prin intermediul a 4 hipermarket-uri: Cora Pantelimon, Cora Lujerului, Cora Sun Plaza in Bucuresti si Cora Cluj-Napoca in tara.

Cora a mai semnat de curand si un contract de inchiriere a unui spatiu in Adora Mall, proiect care ar urma sa fie dezvoltat de Sonae Sierra in Craiova (click aici pentru amanunte)

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
deschidere,
Cora,
hipermarket
/actualitate/afaceri/cora-continua-extinderea-in-provincie-5684191
5684191
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.