Contre energetice: Petrom acuza ANRE si Hidroelectrica de fraternizare. Replica producatorului: Sa nu transformam Romania in Republica OMV

Postat la 27 mai 2010 3 afişări

Petrom, cea mai mare companie locala, spune ca autoritatile de la Bruxelles sunt ingrijorate de independenta institutionala a Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE), institutie care in loc sa fie un arbitru neutru al pietei de energie, este de multi ani una foarte politizata.

"La Bruxelles exista o ingrijorare serioasa privind modul de functionare al ANRE, aceasta fiind o institutie politizata de mai multi ani. ANRE are nevoie de exemplu de un nou sediu pentru ca nu este normal ca presedintele ANRE sa se intalneasca cu domnul David (directorul general al Hidroelectrica - n.red) la toaleta", a spus Razvan Nicolescu, director de afaceri corporatiste in cadrul OMV Petrom si vicepresedinte al Agentiei Europene pentru Cooperarea Autoritatilor de Reglementare in domeniul Energiei, in cadrul conferintei Mediafax Talks About Energy.

Mai multe amanunte pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
energie,
Petrom,
OMV,
Hidroelectrica,
gaz,
pret
/actualitate/afaceri/contre-energetice-petrom-acuza-anre-si-hidroelectrica-de-fraternizare-replica-producatorului-sa-nu-transformam-romania-in-republica-omv-6187634
6187634
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.