Cine este moştenitoarea discretă a unuia dintre cele mai mari imperii antreprenoriale româneşti, construit de la zero de tatăl ei

Postat la 18 iulie 2023 274 afişări

Cine este moştenitoarea discretă a unuia dintre cele mai mari imperii antreprenoriale româneşti, construit de la zero de tatăl ei

Valoare portofoliu: >800 mil. euro*

*Potrivit celor mai recente date ZF

O prezenţă discretă în general, o tânără moştenitoare a unui imperiu construit în trei decenii de capitalism – întâi de la zero şi apoi prin achiziţii –, Karina Pavăl, fiica lui Dragoş Pavăl, care a construit Dedeman, cel mai puternic business antreprenorial românesc din punctul de vedere al cifrei de afaceri, s-a născut în septembrie 1993 la Bacău. A studiat la Londra, întâi la Queen Mary University of London şi apoi la University of Cambridge, unde a absolvit un master în finanţe şi real estate. După terminarea studiilor, s-a întors în România, pentru a se implica în businessul familiei.

„Îmi doresc ca şi în viitor să pot contribui la consolidarea şi dezvoltarea diferitelor linii de business alături de ceilalţi membri ai familiei mele şi de întreaga echipă Dedeman/Pavăl Holding.”

(Karina Pavăl, în cadrul unui eveniment TINERI MANAGERI DE TOP al BUSINESS Magazin)

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.