Cele mai scumpe malluri

Postat la 21 ianuarie 2010 22 afişări

Cele mai costisitoare zece centre comerciale realizate in ultimii trei ani au implicat investitii de aproape 1,5 miliarde de euro. Cele mai mari zece fabrici au costat 1,8 miliarde de euro, arata o analiza a ZF.

Ford la Craiova, Renault la Mioveni si Titu sau Nokia la Cluj sunt printre putinele companii care au echilibrat in ultimii ani balanta dintre investitiile in productie si cele in comert - centre comerciale - domeniu care a explodat in urma cu trei ani de cand se construiesc proiecte de peste 100 de milioane de euro.

Sase dintre cele mai costisitoare zece centre comerciale realizate in ultimii ani se afla in Bucuresti, acestea fiind spatii destinate cumparaturilor si distractiei (cinematografe, locuri de joaca pentru copii, patinoar etc.

Principala contributie in economie a acestor proiecte este legata de faptul ca ofera spatiu de desfacere producatorilor din textile sau industria alimentara (hipermarketurile) si genereaza sute sau chiar mii de locuri de munca pentru angajatii magazinelor sau personalul administrativ.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
mall,
AFI Cotroceni,
Iulius Mall
/actualitate/afaceri/cele-mai-scumpe-malluri-5395523
5395523
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.