Cele mai inovatoare companii din România: Star Storage, OnePage, plic autoformat obţinut prin tipărirea, plierea şi sigilarea documentului tipărit

Autor: Dorin Oancea Postat la 02 decembrie 2014 116 afişări

OnePage este un concept care poate aduce economii de peste 30% din costurile cu producerea şi distribuirea documentelor tranzacţionale ale unei organizaţii.

Cele mai inovatoare companii din România: Star Storage, OnePage, plic autoformat obţinut prin tipărirea, plierea şi sigilarea documentului tipărit

Elementul de noutate:

OnePage este un plic autoformat obţinut prin tipărirea, plierea şi sigilarea documentului tipărit pentru a rezulta plicul finit. Un alt aspect important al conceptului OnePage este faptul că în plicul autoformat realizat se pot introduce diverse materiale de marketing şi promoţionale de dimensiunile unui plic obişnuit sau de dimensiuni nonstandard.


Efectele inovaţiei:

Utilizarea OnePage conduce la reducerea costurilor cu producerea şi distribuirea documentelor tranzacţionale cu peste 30% prin eliminarea cheltuielilor cu plicul. Consumul de hârtie scade cu 70%. Documentul-plic poate fi personalizat la exterior, transformându-se într-un vehicul de marketing. Beneficiile conceptului sunt atât economice, cât şi asupra mediului pentru că se asigură reducerea consumului de hârtie şi se elimină plicul clasic, care are elemente nereciclabile.


Descriere:

OnePage a fost dezvoltat în cadrul companiei şi a fost folosit pentru prima oară în România. Star Storage este o companie românească de servicii de tehnologia informaţiei, oferind soluţii de stocare, arhivare şi management al informaţiilor în România şi Republica Moldova.

Business Magazin a lansat în 24 noiembrie prima ediţie a catalogului "Cele mai inovatoare companii din România".

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/cele-mai-inovatoare-companii-din-romania-star-storage-onepage-plic-autoformat-obtinut-prin-tiparirea-plierea-si-sigilarea-documentului-tiparit-13692063
13692063
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.