Cel mai mare dezvoltator de jocuri pe Facebook se listeaza la bursa

Postat la 04 iulie 2011 13 afişări

Zynga, cel mai mare dezvoltator de jocuri pe Facebook, a inceput procedurile oficiale pentru lansarea unei oferte publice initiale care ar putea evalua compania la 20 de miliarde de dolari.

"Dupa mai multe saptamani de speculatii, Z ynga, producatorul FarmVille, CityVille si alte jocuri destinate Facebook, a facut cerere pentru o oferta publica care ar putea evalua compania pana la 20 de miliarde de dolari", au declarat surse apropiate situatiei, citate de Wall Street Journal. Persoane apropiate situatiei estimeaza ca Zynga ar putea obtine pana la doua miliarde de dolari prin listarea care ar evalua compania la 20 de miliarde de dolari. Zynga urmeaza exemplul altor companii web, precum LinkedIn, Pandora Media si Groupon, care vor sa profite de interesul investitorilor pentru brandurile de Internet care se dezvolta rapid. Spre deosebire de aceste companii, multe dintre ele neprofitabile sau care au anuntat pierderi pentru ca vor continua investitiile in dezvoltare, Zynga a demonstrat ca face bani.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
facebook,
investitori,
actiuni,
afaceri,
internet,
jocuri
/actualitate/afaceri/cel-mai-mare-dezvoltator-de-jocuri-pe-facebook-se-listeaza-la-bursa-8434563
8434563
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.