Ceas unicat creat din cenusa si roca din vulcanul Eyjafjallajökull, lansat de o companie elvetiana

Postat la 22 aprilie 2010 54 afişări

Un ceas unicat creat din roca si cenusa din vulcanul islandez Eyjafjallajökull va fi lansat de o companie de produse de lux elvetiana.

Norul de cenusa provocat de eruptia vulcanului Eyjafjallajökull a perturbat traficul aerian in ultimele zile, in Europa. "Dincolo de sutele de stiri despre acest subiect si de impactul vizual al imaginilor care au paralizat planeta, cadranul ceasului Eyjafjallajökull-ADN se vrea un reminder al vanitatii cu care oamenii trateaza timpul", potrivit firmei Romain Jerome.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Islanda,
eruptie,
vulcan,
cenusa,
ceas,
Romain Jerome
/actualitate/afaceri/ceas-unicat-creat-din-cenusa-si-roca-din-vulcanul-eyjafjallaj-kull-lansat-de-o-companie-elvetiana-6019991
6019991
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.