Cea mai ieftina masina, Tata Nano vs Dacia Duster (GALERIE FOTO)

Postat la 03 martie 2010 105 afişări

Cel mai nou model lansat de Dacia, Duster, promovat ca cel mai ieftin SUV din lume, are de luptat din greu din punctul de vedere al atractivitatii cu cea mai ieftina masina din lume, Tata Nano.

Sau cel putin aceasta era situatia la Salonul Auto de la Geneva, unde Tata a fost prezent, la fel ca Dacia cu un stand generos ca suprafata in care si-a promovat, printre altele si o varianta electrica a Tata Nano, cea mai ieftina masina din lume.

Tata Nano a fost masina care a innebunit industria auto anul trecut, compania construita de la zero de indianul Ratan Tata beneficiind de pe urma faptului ca a fost promovata ca cea mai ieftina masina din lume.

Ba, mai mult, Ratan Tata a reusit sa bifeze si o ambitie personala, cumparand in urma cu doi ani de la Ford pentru aproape 1,5 miliarde de euro marcile Jaguar si Land Rover, doua simboluri ale industriei auto britanice.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
Geneva,
lansare,
Tata Nano,
Dacia Duster,
poze
/actualitate/afaceri/cea-mai-ieftina-masina-tata-nano-vs-dacia-duster-galerie-foto-5703034
5703034
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.