Cati bani poti sa mai iei pe masina ta

Postat la 10 ianuarie 2011 24 afişări

Compania germana de cercetare de piata Bahr&Fess a realizat un studiu prin care arata gradul de devalorizare a masinilor dupa patru ani de utilizare.

Practic, cei care au cumparat recent o masina noua, pot vedea cu aproximatie cam cati bani mai pot lua pe ea peste patru ani. Ca observatie generala, masinile ieftine se devalorizeaza cel mai mult in procente, in schimb, in bani, masinile scumpe pierd mai mult. Compania de cercetare de piata a luat in calcul masinile cumparate in octombrie 2010 si a estimat valoarea pe care o va avea in octombrie 2014, in functie de devalorizarea anuala, un numar mediu de kilometri parcursi de 15.000 pe an si impactul aparitiei unui nou model in acest timp.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
masini,
vanzari,
preturi,
Bahr&Fess
/actualitate/afaceri/cati-bani-poti-sa-mai-iei-pe-masina-ta-7876322
7876322
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.