Cat de complicata este refinantarea unui credit vechi si cat de mult va costa?

Postat la 24 iunie 2010 50 afişări

Plafonarea comisionului de rambursare anticipata deschide pentru bancheri piata creditelor de refinantare, iar cativa jucători au deja "in functiune" produse special create pentru atragerea clientilor de la alte banci.

Jucatori de talie mare precum Raiffeisen Bank sau CEC Bank au deja in oferta credite speciale pentru refinantarea altor imprumuturi, in timp ce majoritatea bancilor afirma ca produsele din oferta standard pot fi folosite si pentru inchiderea unor datorii mai vechi.

"Avem o oferta de credite garantate, in curand va fi completata si cu credite negarantate", spune Mitica Tararache, directorul Credite persoane fizice la Raiffeisen Bank.

Mai multe amanunte pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
credite,
refinantare,
costuri
/actualitate/afaceri/cat-de-complicata-este-refinantarea-unui-credit-vechi-si-cat-de-mult-va-costa-6442753
6442753
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.