Casele de vacanta din Grecia, Turcia si Bulgaria sunt mai ieftine decat garsonierele din Bucuresti!

Postat la 14 aprilie 2010 335 afişări

Ce-ati zice daca ati investi 20.000 sau 30.000 de euro intr-o casa si ati putea sa va recuperati investita in 3-4 ani? Vi se pare rentabil? Evident, nu vorbim despre proprietati din Romania, ci de pe litoralurile bulgaresc, gresesc si turcesc.

In Bulgaria, casele de vacanta au preturi de pornire de la 300 de euro/mp si chiar daca in Grecia si Turcia acestea sunt mai scumpe, de la 500-600 de euro/mp, investitia in ele este mai rentabila. De ce? Pentru ca odata cumparata casa o puteti inchiria turistilor pe perioada vacantelor, iar in Turcia si Grecia vremea frumoasa tine cam opt luni pe an. In schimb, in Bulgaria perioada sezonului de vara este doar de 4-5 luni.

Statisticile arata ca preturile locuintelor in Bulgaria au scazut anul trecut cu 45%, pretul mediu de vanzare fiind undeva la 450 de euro/mp, insa multe case de vand cu 300 de euro/mp.

Cititi mai multe despre preturile caselor de vacanta din Bulgaria, Turcia sau Grecia pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
case,
preturi,
Turcia,
Grecia,
litoral,
Bulgaria
/actualitate/afaceri/casele-de-vacanta-din-grecia-turcia-si-bulgaria-sunt-mai-ieftine-decat-garsonierele-din-bucuresti-5895532
5895532
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.