BNR: Accentuarea riscurilor fiscale si tensiunile din Grecia ar putea complica redresarea economiei

Postat la 04 mai 2010 15 afişări

Perspectivele redresarii economice s-ar putea complica din cauza accentuarii riscurilor privind realizarea obiectivelor politicilor fiscale si a veniturilor publice, precum si a incertitudinilor legate de economia externa in conditiile tensiunilor induse de Grecia, potrivit BNR.

"Prognoza actualizata releva perspectiva continuarii dezinflatiei, dar si o relativa accentuare a riscurilor de provenienta interna asociate realizarii obiectivelor politicilor fiscala si a veniturilor in sectorul public, precum si a incertitudinilor privind evolutia mediului economic extern in conditiile recentelor tensiuni induse de criza finantelor publice din Grecia. Acesti factori ar putea complica perspectivele redresarii economiei romanesti", se arata in comunicatul detaliat transmis de Consiliul de Administratie BNR dupa sedinta de politica monetara.

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
Romania,
crestere,
BNR,
raport,
Grecia
/actualitate/afaceri/bnr-accentuarea-riscurilor-fiscale-si-tensiunile-din-grecia-ar-putea-complica-redresarea-economiei-6089573
6089573
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.