Basescu: Intentia este ca reducerea cu 15% a pensiilor sa fie mentinuta pana la sfarsitul anului

Postat la 13 mai 2010 8 afişări

Presedintele Traian Basescu a declarat joi ca intentia, discutata cu Guvernul, legata de reducerea cu 15% a veniturilor pensionarilor, este ca masura sa fie mentinuta pana la sfarsitul anului.

Presedintele a mentionat ca referitor la durata masurii de diminuare cu 15% a veniturilor pensionarilor doreste sa spuna ca intentia pe care a discutat-o cu Guvernul este ca masura sa fie mentinuta pana la finele anului.

El a spus ca este nevoie de 2,2 miliarde de euro pentru plata pensiilor la nivelul actual, iar Romania are doar 1,7 miliarde de euro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
Basescu,
pensii,
pensionari
/actualitate/afaceri/basescu-intentia-este-ca-reducerea-cu-15-a-pensiilor-sa-fie-mentinuta-pana-la-sfarsitul-anului-6117429
6117429
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.