Azi e ultima zi fara taxa de mediu la masinile Euro 4

Postat la 15 februarie 2010 18 afişări

Este ultima zi in care nu se plateste taxa de prima inmatriculare la masinile Euro 4 cu motoare mici. Scutirea de care s-au bucurat acestea trebuia sa expire la 31 decembrie 2009, insa Guvernul a decis prelungirea cu 45 de zile, incepand cu 1 ianuarie, a perioadei de gratie pentru cei care nu si-au inscris masinile. Prelungirea termenului s-a extins pana astazi, dat fiind ca 14 februarie a fost zi nelucratoare.

Cine are masina din categoria de poluare Euro 4, cu motor de pana la 2.000 centimetri cubi, si nu a inscris-o inca in Romania scapa si astazi de taxa de mediu, potrivit purtatorului de cuvant al Administratiei Fondului pentru Mediu, Adriana Stroe.

In 2010, Guvernul estimeaza ca va strange din taxa de poluare pentru autovehicule o suma totala de 1,65 miliarde lei, un nivel similar prognozei pentru 2009.

Mai multe amanunte pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
masini,
Euro 4,
auto,
taxa de mediu,
plata
/actualitate/afaceri/azi-e-ultima-zi-fara-taxa-de-mediu-la-masinile-euro-4-5523294
5523294
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.