Afaceri de 100 mil. euro pentru distribuitorul Proges

Postat la 19 februarie 2009 39 afişări

Distribuitorul de materiale de constructii Proges, originar din Oradea, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de peste 100 de milioane de euro, in urma extinderii retelei de magazine cu 20 de noi unitati

Compania opereaza 66 de magazine si centre logistice, 65 dintre acestea aflandu-se pe teritoriul Romaniei, in timp ce ultimul este in Ungaria. In anul 2008, Proges a deschis magazine noi in Caransebes, Turda, Fagaras, Barlad, Tecuci, Roman, Giurgiu, Sfantu Gheorghe, Petrosani, Onesti, Medias, Targu Mures, Timisoara, Piatra Neamt, Sighisoara si Tulcea. Investitia totala in deschiderea de noi centre, in anul 2008, a depasit cinci milioane de euro, potrivit datelor furnizate de companie.

 

Pentru anul 2009, Proges si-a propus sa continue extinderea retelei, urmand ca pana in 15 martie noi sa fie deschise noi magazine la Targul Mures (in incinta European Retail Park) si in Bacau (in incinta European Retail Park). Investitia in aceste doua Superstore-uri este de peste 1.2 milioane de Euro. In acesta luna, compania va deschide si primul Superstore din Republica Moldova ce are o suprafata de 1.000 de metri patrati si in care au fost investiti 600 de mii de euro.

 

“Continuam planul de extindere a retelei de magazine Proges si urmarim semnalele pietei in mod continuu si prin flexibilitatea de a reactiona care ne caracterizeaza, cautam si aplicam masurile optime pentru obtinerea unui rezultat pozitiv”, a declarat Annamaria Anton-Bakó, marketing manager in cadrul companiei.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
constructii,
Proges,
magazine,
deschidere,
rezultate
/actualitate/afaceri/afaceri-de-100-mil-euro-pentru-distribuitorul-proges-3958431
3958431
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.