3 luni de gratie la cumparaturi in Praktiker

Postat la 15 iulie 2010 50 afişări

Praktiker Romania, liderul pietei romanesti do-it-yourself si BRD Finance lanseaza in parteneriat un produs special de creditare ce le permite clientilor Praktiker sa aleaga modul in care produsele cumparate vor fi achitate - fie prin rambursarea integrala a valorii acestora, fara niciun cost, in perioada de gratie de pana la 3 luni, fie in maximum 36 de rate lunare fixe. In cazul celei de-a doua optiuni, plata primei rate are loc dupa aproximativ 3 luni de la data semnarii contractului. De exemplu, clientii care obtin creditul la inceputul promotiei vor plati prima rata in luna septembrie.

"Nevoia oamenilor de a investi in amenajarea locuintei este foarte mare, dar in actuala situatie economica este greu de acoperit din cauza insuficientei resurselor disponibile", a spus Monica Hodor, director general interimar al Praktiker Romania.

Creditul BRD Finance se acorda direct in toate cele 26 de magazine Praktiker din tara, promotia fiind disponibila in perioada 16 iulie - 30 august 2010. Clientii interesati pot solicita detalii in magazine, de la operatorii birourilor BRD Finance, iar pe baza unei documentatii minimale, pot folosi creditul pentru a-si cumpara produsele pe care le doresc in cel mult doua ore de la prezentarea actelor.

"In plin sezon estival, vrem sa incurajam investitiile in amenajarea locuintelor, astfel incat bugetul de concediu sau cel al cheltuielilor zilnice sa nu fie afectat. Clientii se vor bucura de o noua mobila de gradina sau isi vor putea renova apartamentul mult mai relaxati, stiind ca incep sa ramburseze creditul de-abia la toamna", a spus Bernard Histe, directorul general al BRD Finance.

Praktiker Romania este liderul pietei romanesti do-it-yourself, avand vanzari anuale de peste 1 miliard lei si cea mai extinsa retea de magazine specializate din tara.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
Praktiker,
BRD,
oferta
/actualitate/afaceri/3-luni-de-gratie-la-cumparaturi-in-praktiker-6570339
6570339
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.