Afaceri de 4 mil. euro pentru Romsym in primele noua luni

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 20 octombrie 2010 15 afişări

Romsym Data, companie care distribuie solutii IT, a raportat o cifra de afaceri de 4 milioane de euro in primele noua luni ale acestui an, in crestere cu 10% fata de perioada similara din 2009, cand incasarile s-au ridicat la 3,6 de milioane de euro.

"Romsym Data a reusit sa creasca cifra de afaceri anul acesta din serviciile de training si consultanta. Centrul de training ITtraining a avut o crestere semnificativa, golul produs pe piata muncii conducând la cresterea interesului pentru obtinerea de certificari in domeniul IT", a spus Razvan Balint, directorul general al companiei, cu mentiunea ca in perioada ianuarie-septembrie, veniturile centrului de training au fost de 300.000 de euro.

In schimb, profitabilitatea companiei a scazut in primele noua luni ale anului, la o pondere de 7% din cifra de afaceri, in contextul in care in perioada similara din 2009 marja era de 10%. Romsym Data detine 30% din piata de distributie a solutiilor de securitate, printre care Symantec, 30-35% din piata de aplicatii de business si 80% din distributia de Linux in Romania.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
Romsym,
solutii IT
/actualitate/afaceri-de-4-mil-euro-pentru-romsym-in-primele-noua-luni-7506448
7506448
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.