Afacere de familie, predată următoarei generaţii. Un business de 54 mil. lei, va fi preluată de copiii fondatorului

Postat la 14 septembrie 2017 1508 afişări

Farmacia Ardealul, un business înfiinţat în urmă cu 25 de ani în Piatra Neamţ de către farmacistul Ilie Echim, va fi preluată de către copiii antre­prenorului, George Echim şi Anca Leureanu, care se implică deja de mai mulţi ani în dezvoltarea afacerii, într-un mediu în care vechile generaţii renunţă cu greu la businessul lor.

Afacere de familie, predată următoarei generaţii. Un business de 54 mil. lei, va fi preluată de copiii fondatorului

„Mi-au plăcut chestiunile care ţin de sănătate, iar opţiunea a fost legată şi de faptul că meseria de farmacist este o meserie liberală. Nu te legi de un spital, eşti doar tu. De câte ori mă duceam într-un spital, mă izbeam de toate lipsurile care nici acum nu sunt îndepărtate. La farmacie era ordine, curăţenie, disciplină, şi mi-a plăcut mai mult. Mă jucam cu pastilele în vacanţe, când mergeam în farmacie, mâncam vitamina C“, a spus George Echim pentru ZF. El a absolvit Facultatea de Farmacie la Târgu-Mureş în 2003, iar rezidenţiatul de trei ani l-a făcut la Spitalul Judeţean din Târgu-Mureş, după care, din 2007, s-a implicat com­plet în Farmacia Ardealul.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.