Aeroportul Otopeni are, începând de luni, un post permanent de jandarmi

Postat la 01 octombrie 2012 22 afişări

Aeroportul Otopeni are, începând de luni, un post permanent al Jandarmiei Române, unde vor lucra 31 de jandarmi, ministrul de Interne, Mircea Duşa, prezent la inaugurare, declarând că forţele MAI au fost reorganizate astfel încât cei care vin pe acest aeroport să se simtă în siguranţă.

"Am reorganizat forţele pe care MAI le are în aşa fel încât cei care sosesc pe aeroport să se simtă în siguranţă, indiferent că sunt cetăţeni români sau străini", a spus Duşa.

Ministrul a precizat că, pe lângă înfiinţarea acestui post de jandarmi, au fost suplimentate şi efectivele de pe aeroport ale Poliţiei Transporturi.

"Ministerul Administraţiei şi Internelor ia măsuri dure şi serioase legat de asigurarea ordinii şi disciplinei pe Aeroportul «Henri Coandă», principala poartă de intrare în ţară", a mai spus Mircea Duşa, precizând că aceste măsuri au fost dispuse de el în urmă cu două săptămâni.

Ministrul Administraţiei şi Internelor a mai anunţat că este în pregătire o "hotărâre de guvern cu un plan de măsuri foarte amplu privind securitatea aeroportuară".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/aeroportul-otopeni-are-incepand-de-luni-un-post-permanent-de-jandarmi-10144520
10144520
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.