Adrian Năstase rămâne la Spitalul Floreasca. IGPR şi IML pot decide în cazul unui eventual transfer

Postat la 25 iunie 2012 14 afişări

Adrian Năstase rămâne internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, comisia de evaluare stabilind că un eventual transfer al acestuia poate fi decis doar în urma evaluării medico-legale, fiind astfel înaintate adrese către IGPR şi IML, a anunţat, luni, purtătorul de cuvânt al unităţii, Bogdan Opriţa.

Medicul Bogdan Opriţa a precizat că Adrian Năstase rămâne în Spitalul Floreasca şi, după ce comisia medico-legală va da verdictul, unitatea sanitară se va supune acestuia. "Comisia de la spital a stabilit că un eventual transfer al pacientului poate fi stabilit doar în urma evaluării medico-legale. În acest sens, am înaintat adrese Poliţiei Române şi Institutului Naţional de Medicină Legală", a spus Bogdan Opriţa. Fostul premier Adrian Năstase a încercat să se sinucidă, miercuri seară, la locuinţa sa din strada Zambaccian, după ce fusese condamnat definitiv la doi ani de detenţie în dosarul "Trofeul Calităţii". Năstase este internat la Spitalul Floreasca, unde a fost operat joi dimineaţă.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
adrian nastase,
floreasca,
igpr,
iml,
transfer
/actualitate/adrian-nastase-ramane-la-spitalul-floreasca-igpr-si-iml-pot-decide-in-cazul-unui-eventual-transfer-9779484
9779484
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.