Adrian Năstase ar putea fi eliberat înainte de termen. Comisia de la Jilava a dat aviz pozitiv

Postat la 09 ianuarie 2013 19 afişări

Adrian Năstase ar putea fi pus în libertate înainte de termen, după ce Comisia de eliberări condiţionate de la Penitenciarul Jilava a dat aviz pozitiv, constatând că s-a împlinit termenul la care poate fi eliberat. Judecătoria Sectorului 4 a înregistrat, miercuri, cererea de eliberare înainte de termen şi a stabilit ca dosarul să fie judecat în 12 februarie, însă avocaţii fostului premier consideră că termenul este prea lung şi cer schimbarea acestuia.

Cererea de preschimbare a termenului de judecare a dosarului privind eliberarea din închisoare a lui Adrian Năstase a fost înregistrată miercuri pe rolul instanţei Judecătoriei Sectorului 4, care va decide dacă admite solicitarea.

Avocatul lui Adrian Năstase, Ion Cazacu, a declarat că, miercuri, Comisia de eliberări condiţionate de la Penitenciarul Jilava a constatat că s-a împlinit termenul de o treime din pedeapsă în care ar putea fi eliberat fostul premier şi a dat aviz favorabil.

El a precizat că membrii Comisiei au luat în calcul pentru avizul favorabil activităţile desfăşurate de Adrian Năstase în penitenciar, precum şi faptul că acesta a publicat trei cărţi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Adrian Năstase,
Jilava,
aviz pozitiv,
eliberare
/actualitate/adrian-nastase-ar-putea-fi-eliberat-inainte-de-termen-comisia-de-la-jilava-a-dat-aviz-pozitiv-10443945
10443945
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.