Adrian Andrici a cumpărat acţiuni de 2 mil.lei la SIF Muntenia. Reîncepe revoluţia?

Postat la 08 ianuarie 2013 28 afişări

Adrian Andrici, investitor pe bursă şi membru în Consiliul Reprezentanţilor Acţionarilor (CRA) la SIF Muntenia (SIF4), a cumpărat acţiuni în valoare de 1,9 milioane de lei la SIF Muntenia. Achiziţiile au avut loc în şedinţa din 4 ianuarie când investitorul a cumpărat un pachet de 1,724 milioane de acţiuni la un preţ de 0,811 lei/acţiune, şi în şedinţa de azi, 7 ianuarie, când a cumpărat un pachet de 634.000 de acţiuni la un preţ de 0,8247/unitate.

Andrici face parte din grupul acţionarilor revoluţionari care alături de omul de afaceri Gheorghe Iaciu au răsturnat vechiul Consiliu susţinut de administratorul SIF-ului, societatea SAI Muntenia Invest, în cadrul unei Adunări Generale a Acţionarilor maraton de peste 32 de ore care a avut loc în iulie. Schimbarea din iulie nu a fost suficientă grupului de acţionari revoluţionari pentru că un grup de persoane fizice a contestat AGA din iulie în instanţă. Tribunalul Bucureşti a decis în toamna anului trecut suspendarea deciziilor AGA din iulie prin care fusese ales noul CRA iar această decizie a încurcat şi mai mult lucrurile.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
adrian andrici,
actiuni,
sif muntenia
/actualitate/adrian-andrici-a-cumparat-actiuni-de-2-mil-lei-la-sif-muntenia-reincepe-revolutia-10440965
10440965
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.