Adam Crăciunescu a demisionat de la conducerea Romsilva

Postat la 14 ianuarie 2016 132 afişări

Adam Crăciunescu a demisionat de la conducerea Romsilva

Adam Crăciunescu a declarat, joi, pentru MEDIAFAX că a demisionat de la conducerea Regiei Naţionale a Pădurilor Romsilva şi că a anunţat Consiliul de Administraţie că renunţă la mandat din 21 martie, din motive personale.

Directorul general al Romsilva avea mandat până în 2017, dar a precizat că a decis să-l încheie mai devreme din motive personale, precizând că este vorba şi de "încărcătura" din ultima perioadă.

Adam Crăciunescu a fost revocat miercuri din funcţia de membru în Consiliul de Administraţie al Regiei Naţionale a Pădurilor Romsilva, însă o decizie privind demiterea acestuia de la conducerea Romsilva putea fi luată doar de către Consiliul de Administraţie. Tot miercuri, preşedintele Asociaţiei Forestierilor din România (ASFOR), Nicolae Ţucunel, a declarat că Regia Naţională a Pădurilor Romsilva "omoară" industria mobilei din România, după ce a decis majorarea cu până la 300% a preţului masei lemnoase.

Adam Crăciunescu este din mai 2012 director general al Romsilva şi din ianuarie 2014 era membru în Consiliul de Administraţie al Regiei Naţionale a Pădurilor.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/adam-craciunescu-a-demisionat-de-la-conducerea-romsilva-14965736
14965736
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.