Actriţa Kaley Cuoco şi soţul ei, jucătorul de tenis Ryan Sweeting, au decis să divorţeze

Autor: Madalina Cerban Postat la 26 septembrie 2015 75 afişări

Actriţa americană Kaley Cuoco, interpreta personajului Penny din serialul de comedie "Teoria Big Bang/ The Big Bang Theory", şi soţul ei, jucătorul de tenis Ryan Sweeting, au decis să divorţeze după doar 21 de luni de mariaj, potrivit people.com.

"Kaley Cuoco şi Ryan Sweeting au decis de comun acord să pună capăt căsătoriei lor", a declarat un reprezentant al actriţei, pentru revista People.

Potrivit acestuia, Kaley Cuoco şi Ryan Sweeting doresc să aibă parte de intimitate în aceste momente şi nu vor face alte declaraţii în privinţa divorţului lor.

Actriţa Kaley Cuoco, în vârstă de 29 de ani, şi jucătorul de tenis Ryan Sweeting, în vârstă de 28 de ani, s-au logodit în septembrie 2013 şi s-au căsătorit în decembrie 2013.

Actriţa americană Kaley Cuoco este interpreta personajului Penny din serialul de comedie "Teoria Big Bang/ The Big Bang Theory", cel mai vizionat sitcom din Statele Unite ale Americii, cu o audienţă medie de 20 de milioane de telespectatori pe săptămână.

În "The Big Bang Theory", Kaley Cuoco interpretează rolul amuzantei şi seducătoarei Penny, o chelneriţă care visează să devină actriţă, dar nu are curaj să se prezinte la audiţii şi care îşi întâlneşte sufletul-pereche în persoana vecinului ei Leonard, un om de ştiinţă puţin cam "tocilar".

În octombrie 2014, Kaley Cuoco a primit o stea pe Bulevardul celebrităţii - "Walk of Fame" - din Hollywood.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
KALEY CUOCO,
RYAN SWEETING,
DIVORŢ
/actualitate/actrita-kaley-cuoco-si-sotul-ei-jucatorul-de-tenis-ryan-sweeting-au-decis-sa-divorteze-14755993
14755993
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.