Actorul Ştefan Radof a murit

Postat la 28 martie 2012 13 afişări

Actorul Ştefan Radof a murit, miercuri dimineaţă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde era internat de marţi seară, la secţia de Terapie Intensivă, din cauza mai multor suferinţe cronice, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, medicul Bogdan Opriţa. Ştefan Radof a fost internat marţi seară la Secţia de Terapie Intensivă, iar câteva ore mai târziu a decedat, a precizat Bogdan Opriţa.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca a mai spus că Ştefan Radof avea mai multe suferinţe cronice. Actorul Ştefan Radof împlinise 77 de ani în 1 decembrie 2011. Ştefan Radof a urmat cursurile Colegiului Naţional Sfântul Sava, până la reforma din 1947, când din motive politice a fost exmatriculat şi s-a transferat la Şcoala Profesională Comercială. După un examen de diferenţă, a urmat şi a absolvit Şcoala Medie de Comerţ Exterior. În martie 1953, a fost arestat şi judecat de Tribunalul Militar Teritorial 2 şi condamnat la cinci ani de muncă silnică, sub acuzaţia de complot împotriva orânduirii de stat. Cu toate că a fost amnistiat, a avut domiciliu obligatoriu, precum şi interdicţii civile.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Actor,
Ştefan Radof,
deces
/actualitate/actorul-stefan-radof-a-murit-9446835
9446835
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.