Actorul Jean-Paul Belmondo, implicat într-un accident de automobil

Autor: Florin Badescu Postat la 06 iunie 2015 674 afişări

Actorul Jean-Paul Belmondo, în vârstă de 82 de ani, a fost implicat într-un accident de automobil care s-a produs vineri pe o autostradă din sudul Franţei, informează site-ul purepeople.com.

Actorul, o legendă a cinematografiei franceze şi mondiale, se afla într-un automobil Bentley, condus de şoferul său personal. Accidentul, cauzat de o pană de cauciuc, s-a produs în apropere de Fréjus, pe autostrada care face legătura între oraşele Nisa şi Aix-en-Provence, precizează cotidianul France Bleu Provence. În spatele automobilului de lux al starului francez rulau două camioane, iar încetinirea bruscă a Bentley-ului lui Jean-Paul Belmondo a determinat o coliziune între cele două vehicule de mare tonaj.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în acest incident rutier. Circulând cu o viteză de aproximativ 100 de kilometri pe oră, automobilul starului ar fi putut să derapeze şi să iasă de pe spaţiul carosabil. Şoferul actorului şi-a păstrat însă sângele rece şi a evitat astfel producerea unei catastrofe. În spatele său, cele două camioane s-au ciocnit, întrucât nu au putut să frâneze la timp, în urma încetinirii bruşte a automobilului Bentley.

După schimbarea cauciucului, Jean-Paul Belmondo şi-a continuat drumul spre Paris, escortat de un echipaj al Jandarmeriei franceze.

Starul francez, actorul fetiş al regizorului Claude Lelouche, este şi un pasionat avid de sport, preferând fotbalul, boxul şi tenisul.

Cu chipul brăzdat de riduri şi tot timpul bronzat, "Bebel", aşa cum este supranumit actorul de compatrioţii săi, nu a mai jucat în ultimii ani în filme, din cauza unui accident vascular cerebral, produs în 2011, care l-a lăsat cu un handicap fizic sever. Cu toate acestea, Jean-Paul Belmondo rămâne unul dintre actorii îndrăgiţi de francezi, figurând în fiecare an în Topul 50 al personalităţilor preferate în Franţa.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
JEAN-PAUL BELMONDO,
ACCIDENT,
/actualitate/actorul-jean-paul-belmondo-implicat-intr-un-accident-de-automobil-14414184
14414184
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.