Aceasta este cea mai scumpă pizza din lume. Un român cu salariu mediu trebuie să muncească cel puţin patru luni pentru a o putea cumpăra

Postat la 17 ianuarie 2017 318 afişări

Dacă italienii sunt cunoscuţi pentru cea mai bună pizza din lume, americanii au creat cea mai scumpă pizza din lume. Aceasta costă nu mai puţin de 2000 de dolari (aproximativ 8400 de lei), potrivit Business Insider.

Ce conţine? Pe lângă ingrediente culinare fine precum caviarul, pizza este învăluită şi cu o foiţă de aur de 24 de karate.

Nici blatul nu este unul obişnuit, ci este colorat cu cerneală de sepie şi de aceea blatul este negru. Pe blat se pune brânză Stilton apoi se aşează foie gras după care se îmbracă în foiţe de aur şi se asezonează cu trufe, flori comestibile şi fulgi de aur, iar la final se presară caviar.

Despre acest produs, bucătarul Braulio Bunai a spus doar că este "foarte scump şi extrem de delicios"

Pizza nu poate fi comandată oricând, ci trebuie comandată de clienţi cu 48 de ore înainte.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pizza,
cumparare,
mediu,
munca,
roman,
salariu,
refuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.