Accidentul din Muntenegru: Tahograful autocarului a fost demontat. Când va fi cunoscută CAUZA accidentului

Postat la 27 iunie 2013 63 afişări

Autorităţile din Muntenegru vor accelera ancheta în cazul accidentului soldat cu 18 morţi. Tahograful autocarului căzut în prăpastie fost demontat de pe caroseria vehiculului, iar cardul urmează să fie accesat de anchetatori.

Accidentul din Muntenegru: Tahograful autocarului a fost demontat. Când va fi cunoscută CAUZA accidentului

 UPDATE Tahograful autocarului din Muntenegru a fost demontat, anchetatorii vor accesa datele cardului

Tahograful autocarului românesc căzut în prăpastie în Muntenegru a fost demontat de pe caroseria vehiculului, aparatul nu pare să fie avariat, iar cardul urmează să fie accesat de anchetatori, care au anunţat că săptămâna viitoare va fi cunoscută cauza accidentului, relatează ziarul Vijesti.

Tahograful a fost demontat joi de pe caroseria autocarului, dar anchetatorii nu au accesat încă datele de pe cadrul de memorie al dispozitivului digital.

Potrivit unor surse citate de publicaţia muntenegreană, dispozitivul digital nu pare să fie avariat, iar cauza accidentului ar urma să fie cunoscută săptămâna viitoare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/accidentul-din-muntenegru-tahograful-autocarului-a-fost-demontat-cand-va-fi-cunoscuta-cauza-accidentului-11035601
11035601
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.