Abonamentele pentru Festivalul Internaţional George Enescu se pun în vânzare pe 5 decembrie

Postat la 23 noiembrie 2016 153 afişări

Abonamentele pentru Festivalul Internaţional George Enescu se pun în vânzare pe 5 decembrie

Ediţia 2017 a Festivalului Internaţional George Enescu (2-24 septembrie) aduce în capitală şi în alte şapte oraşe din ţară peste 3000 artişti străini şi români în peste 80 de evenimente,organizatorii evenimentului precizând că abonamentele festivalului se pun în vânzare pe 5 decembrie.

Programul Festivalului Internaţional George Enescu 2017 a fost anunţat în cadrul unei conferinţe de presă de la Ateneul Român, ce a avut loc marţi, şi la care au participat: Erwin Simsensohn, secretar de stat în cadrul Ministerului Culturii, Mihai Constantinescu, director executiv, compozitorul Dan Dediu şi Oana Marinescu, director de comunicare al Festivalului. Dirijorul Vladimir Jurowski, directorul artistic al Festivalului Enescu 2017 a avut o intervenţie specială, prin intermediul Skype.

“Festivalul Enescu este în top trei cele mai importante evenimente de gen în plan mondial, după BBC Proms şi Festivalul din Lucerna şi este o onoare să susţinem acest proiect care face parte dintr-o serie de proiecte strategice pentru Ministerul Culturii. Remarcăm o nouă lumină şi un nou spririt al Festivalului în anul 2017 şi îi mulţumim domnului Vladimir Jurowski că a acceptat directoratul artistic al Festivalului Enescu. Tandemul Zubin Mehta, Preşedinte Onorific şi Vladimir Jurowski, Director Artistic va aduce un câştig enorm Festivalului”, a transmis Ministerul Culturii, prin secretarul de stat Erwin Simsensohn.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.