A transformat 200 de oase umane într-un business de succes

Postat la 10 noiembrie 2016 384 afişări

"Moartea bunicului meu a avut un efect profund asupra viziunii mele. Am vrut să creez o operă de artă care să ajute şi alţi oameni să treacă cu uşurinţă peste astfel de experienţe", a mărturisit Justin Crowe. Acesta a început să colecţioneze oase prin intermediul furnizorilor pe care i-a găsit pe internet care de obicei vindeau oase medicilor sau colecţionarilor de lucruri excentrice, informează site-ul boredpanda.com

El a folosit cenuşa oaselor pentru a o integra în compoziţia folosită pentru crearea setului de farfurii. Pentru a celebra realizarea setului Crowe şi-a invitat prietenii la masă. Aceştia au mâncat carne de porc, salată şi legume pe farfuriile în a cărui compoziţie se afla cenuşa a 200 de oase umane. Vestea s-a răspândit şi alte persoane au vrut ca Justin Crowe să le creeze servicii de masă utilizând cenuşa persoanelor dragi decedate. "Decât să se uite la o poză sau la o urnă cu cenuşă pe un raft, clienţii doreau o metodă mai interactivă de a aduce amintirea celor dragi în viaţa de zi cu zi. Este o medotă prin care-i ţin mai aproape", a spus Crowe.

Astfe în octombrie 2016 a lansat Chronicle Cremation Desings, iar ceea ce a început ca un proiect s-a transformat într-un business.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
business,
transformare,
succes,
creare,
ajutare,
arta,
deces,
efect

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.