A renunţat la cariera de corporatist pentru a-şi urma pasiunea. Vezi câţi bani face din pasiunea ei

Postat la 29 octombrie 2016 384 afişări

A renunţat la cariera de corporatist pentru a-şi urma pasiunea. Vezi câţi bani face din pasiunea ei

Magazinul online de bijuterii home-made Atelier Maria îşi propune să ducă mai departe meş­teşuguri tradiţionale româneşti precum con­fec­ţionarea bijuteriilor artizanale din pastă de lut, bazându-se pe organizarea atelierelor pentru copii, unde pot învăţa să facă ei înşişi bijuterii din lut.

„Atelierul desfăşoară două activităţi, cea de producţie de bijuterii artizanale realizate din pastă de lut şi activităţi extraşcolare pentru şcolari şi preşcolari“, a spus Luminiţa Voica, fondatoare a Atelierului Maria, invitată la ZF Live. Partici­parea unui copil la atelier costă între15 şi 20 de lei.

După o carieră în corporaţie, Luminiţa Voica şi-a descoperit pasiunea pentru arta meşteşugului, găsind în casa străbunicii sale mărgele de lut pictate manual. Ulterior, a început şi ea să confecţioneze astfel de bijuterii din lut. 

Fondatoarea Atelierului păstrează în mod intact o ie aparţinând străbunicii sale, care are o vechime de peste 100 de ani. „Este o ie pe care o port cu mândrie, este a străbunicii mele şi printr-un noroc a ajuns la mine. Nu a fost modificată, exact aşa a fost cusută. Este veche de 100-110 ani. O spăl cu mare grijă.“

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.