A plătit 5 milioane de dolari pentru a lua prânzul cu Warren Buffett, iar acesta l-a angajat

Autor: Dorin Oancea Postat la 13 septembrie 2011 28 afişări

Ted Weschler, în vârstă de 50 de ani, managerul de succes al fondului de investiţii Peninsula Capital Advisors, va face parte din echipa Berkshire Hathaway, compania lui Warren Buffett, după ce a plătit bani grei pentru a lua masa cu miliardarul, al treilea cel mai bogat am al planetei.

Glide, o parohie din San Francisco, organizează anual o licitaţie unde premiul este un prânz cu Buffett. În primul an, câştigătorul a plătit 25.000 de dolari, dar în 2010, costul unui prânz cu Buffett a crecut la 2.626.311 dolari, iar anul acesta suma a mai crescut cu 100 de dolari, la 2.626.411 dolari.

Ted Weschler este cel care a plătit sumele uriaşe din cei doi ani, conform Fortune, şi astfel l-a cunoscut pe miliardar. Anul trecut, după primul prânz, Buffett l-a invitat pe Weschler la reuniunea anuală a acţionarilor Berkshire Hathaway, un eveniment devenit extrem de cunoscut investitorilor din lumea întreagă, iar la prânzul din acest an i-a propus sa se alăture echipei sale.

Buffett a precizat pentru Fortune că l-a dorit pe Weschler, dar că nu va continua cu angajările generate de prânzurile plătite.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/a-platit-5-milioane-de-dolari-pentru-a-lua-pranzul-cu-warren-buffett-iar-acesta-l-a-angajat-8742333
8742333
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.