A murit pentru că a bătut la uşa greşită. Cazul cu care poliţia americană nu s-a mai confruntat până acum

Postat la 20 iulie 2016 1204 afişări

A murit pentru că a bătut la uşa greşită. Cazul cu care poliţia americană nu s-a mai confruntat până acum

Doi adolescenţi de 15 ani din Chicopee (statul Massachusetts) au băut mai multe sticle de alcool, după care au plecat să îşi caute un prieten. Ajunşi în faţa unei uşi care semăna cu a prietenului lor, aceştia s-au apropiat, iar unul dintre ei a bătut la uşă. Iar acest lucru i-a fost fatal.

Deocamdată, adolescentul de 15 ani nu a fost identificat, iar poliţia caută în continuare răspunsuri, autorităţile precizând că nu s-au mai confruntat cu un asemenea caz, scrie Washington Post.

Află aici ce s-a întmplat după ce tânărul a bătut la uşă. Cazul cu care poliţia americană nu s-a mai confruntat până acum

Urmărește Business Magazin

/actualitate/a-murit-pentru-ca-a-batut-la-usa-gresita-cazul-cu-care-politia-americana-nu-s-a-mai-confruntat-pana-acum-15533436
15533436
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.