A început să-şi renoveze singură casa pentru că nu îşi permitea să platească un profesionist. Acum deţine o firmă de construcţii şi face 7 milioane de euro

Postat la 02 octombrie 2015 3907 afişări

A început să-şi renoveze singură casa pentru că nu îşi permitea să platească un profesionist. Acum deţine o firmă de construcţii şi face 7 milioane de euro

Marnie Oursler a cumpărat prima casă când avea 24 de ani. Proprietatea a costat-o 18.000 de dolari, adică toţi banii pe care îi pusese de-o parte de-a lungul anilor. Casa se afla într-o zonă foarte bună, dar era într-o stare deplorabilă, relatează Business Insider.

"Am făcut tot ce am putut pentru a economisi bani. Doi ani de zile am mâncat doar unt de arahide", a spus Marnie Oursler. "Treptat am reuşit să renovez casa. Toată treaba am făcut-o eu pentru că nu-mi permiteam să angajez pe cineva", a adăugat ea.

Nouă luni mai târziu a vândut casa pentru 350.000 de dolari.

Cu banii obţinuţi şi-a cumpărat un teren într-o zonă şi mai bună, mai aproape de ocean, şi a pornit construcţia unei case noi."Oamenii mă tot întrebau dacă nu vreau să le construiesc o casă, dar nu mă interesa. Aveam un job. Construiam casa pentru că aveam nevoie de o locuinţă", a spus Oursler. A vândut şi această proprietate, iar un an mai târziu şi-a înfiinţat propria companie, Marnie Homes, care mai avea alţi trei angajaţi.

Marnie Homes construieşte 7-8 case pe an, dar şi renovează clădiri de birouri. În primul an, compania a înregistrat venituri de 450.000 de dolari, sumă care a crescut de la an la an. La sfârşitul lui 2015, Marnie Homes estimează că va avea venituri de 7 milioane de dolari, iar în 2016 nu mai puţin de 9 milioane.

"Fiecare zi e diferită. În unele zile stau numai în birou, răspund la telefoane şi fac bugete, în altele nici nu am timp să ajung la birou", a povestit ea.

Oursler sfătuieşte oamenii care vor să-şi facă propria afacere să "gândească în afara cutiei" şi să nu fie descurajaţi de eşecuri.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/a-inceput-sa-si-renoveze-singura-casa-pentru-ca-nu-isi-permitea-sa-plateasca-un-profesionist-acum-detine-o-firma-de-constructii-si-face-7-milioane-de-euro-14779021
14779021
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.